Bestellen
La Cuisine (Amuse Buffet)
Amuses worden ook wel tongstrelers genoemd. Een amuse is een hapje dat wordt geserveerd op een kleine lepel of in een klein glaasje.
De belangrijkste functie van de amuse is het prikkelen van de smaakpupillen en opwekken van de eetlust. De nadruk ligt dan ook op klein. Ons Amuse Buffet is dan ook echt een schot in de roos en ziet er tongstrelend uit. Het buffet zelf is daarnaast ook uit te breiden met bijvoorbeeld diverse soorten hapjes, stokbrood met kruidenboter en diverse Franse kazen.
Amuselepel:
- Rookvlees bonbon, rolletje rookvlees met scharrelei op een bedje van eimousse
- Ham buideltje, pakketje van rauwe ham gevuld met Franse Roombrie, noten en honingdressing
- Patégebakje, krokant bladerdeegkoekje gevuld met romige paté, in een sausje van Cranberry
- Amuse van roomkaas met verse kruiden, geserveerd met een dakje van Zalm
Amuseglaasje:
- Glaasje gevuld met kip-kerrie mousse, gegarneerd met verse gerookte kip
- Aspergesalade, met partje ei, ham-mousse en uiteraard verse asperges
- Oud Hollandse garnalencocktailtje, met rucola sla en afgemaakt met romige cocktailsaus
- Glaasje Galia meloenbolletjes, met Parma-ham, rucola, pijnboompitten
Royaal gegarneerde Rundvleessalade, heerlijke salade gegarneerd met diverse vleeswaren, rauwkost, fruit en gevulde eieren
Royaal gegarneerde Zalmsalade, goed gevulde salade met diverse soorten vis o.a. zalm, garnalen, makreel, forel en krab
Warme gerechten:
- Mini pasteibakjes met een romige kalfsragout
- Warme gehaktballetjes in satesaus
- Kipdrumsticks in zoet-zuur saus
€ 23,50 per persoon
|